Altus ALA 540 W Beyaz Duvar Tipi Davlumbaz

Altus ALA 540 W Beyaz Duvar Tipi Davlumbaz

5.499,00 

4 adet stokta

Altus ALA 540 W Ankastre Duvar Tipi 60 CM Davlumbaz

Şık Tasarım

Mutfaklarda büyük bir iş yükünü ortadan kaldıran yenilikçi tasarımı ile 60 cm genişliğindeki davlumbaz cihazı T tipi kullanım şeklini kusursuz bir şekilde ortaya koyar. Ultra konfor sağlayarak yemek kokularının dağılmasını engeller.

Kolay Montaj

Davara kolayca monte edilebilen davlumbaz cihazı kullanıcıların işini rahatlatacak mükemmel fonksiyonlar kazandırır. Her an kullanıma hazır olan davlumbaz ürünü tek bir hareket ile anında işlevini kusursuz bir şekilde gerçekleştirir.

Hava Debisi

537 m3/sa hava debisi bulunan kusursuz tasarımın yüksek emiş gücü her defasında havayı kalıcı bir şekilde temizler. Aynı anda birden fazla yemek yapılsa bile mutfaktan dağılan yemek kokularını ortamdan kolayca uzaklaştırır.

Kademe Sayısı

3 kademe sayısı bulunan davlumbaz cihazı tüm kullanıcı tipleri tarafından pratik bir şekilde kullanılabilir. Sınıfının en sıra dışı hizmetini sunarak ihtiyaçları kusursuzca karşılayan davlumbazın üstün teknolojisi çok uzun ömürlüdür.

Mekanik Kontrol Tipi

Tüm kullanıcı tiplerinin kademe sayısını dilediği gibi kullanabilmesine fırsat sunmak amacıyla tasarlanan mekanik kontrol tipi ergonomik bir hizmet sunar. Kullanıcılar aydınlatma sistemi ile kullanım dışı zamanlarında bile ortama şık bir hava katar.

Minimum Ses Seviyesi

Günün her anı kullanıma uygun olan davlumbaz cihazının minimum ses seviyesi sayesinde kullanıcılar ultra konfor sağlayabilir. Davlumbaz 69 dB ses seviyesine sahip olduğu için kullanıcılar gürültü kirliliği yaşamaz.

prapazar.com pazaryeri woocommerce entegrasyonu

BÜTÜN SİPARİŞ DEĞİŞİM VE İADE İŞLEMLERİ Hepsijet ve Ptt KARGO İLE YAPILMAKTADIR.

YORUM YAPMAYI UNUTMAYINIZ YAPACAĞINIZ OLUMLU YORUMLARINIZ BİZE VE MÜŞTERİLERİMİZE YOL GÖSTERECEKTİR

 İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER MUTLU ALŞIVERİŞLER DİLERİZ… 

-SORMAK VE ÖĞRENMEK İSTEDİĞİNİZ BÜTÜN SORULARINIZI MAĞAZAYA SORU SOR KISMINDAN SORABİLİRSİNİZ

Ek bilgi

Brands

Altus

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Altus ALA 540 W Beyaz Duvar Tipi Davlumbaz” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir